Ansiktsoperasjoner

Med alderen vil en kombinasjon av ytre faktorer og genetikk påvirke ansiktets utseende, uansett hvor påpasselig du er. Tap av volum, rynker og furer blir mer fremtredende. Huden blir mindre elastisk og tyngdekraften drar ansiktshuden ned. Ved Asker kliNick tilbyr våre kirurger flere kosmetiske ansiktsoperasjoner for å beholde et vitalt og ungt utseende lengre. Vi benytter oss av de nyeste og mest moderne operasjonsteknikker, slik at pasientene oppnår et naturlig og pent resultat. 

Hva du bør tenke på

Tenk nøye igjennom hva du ønsker før du kommer til konsultasjon og les gjerne igjennom de forskjellige behandlingene. Vær oppmerksom på at alle kropper er ulike, og at det som virker bra for noen, nødvendigvis ikke behøver å være den beste behandlingen for andre. Kommunikasjon og kjemi med kirurgen er derfor svært viktig, slik at dere sammen har en felles forståelse og realistisk forventning til operasjonen. Noter gjerne ned spørsmål og hvilke resultater du ønsker, så får du mer ut av en konsultasjon. 

Risiko ved operasjoner

Alle operasjoner, store eller små, inneholder en viss risiko. Selv om vi opplever dette svært sjeldent, er det viktig å ta med i vurderingen. Vær nøye med valg av klinikk, og velg helst et tverrfaglig miljø med lang erfaring. Hos oss møter du dyktige kirurger som er spesialister på øre-, nese-, halsoperasjoner – både medisinsk og kosmetisk. For oss er det viktig at du som pasient føler deg trygg og ivaretatt. 

Mer om de forskjellige operasjonene finner du i boksen øverst til høyre.

Timebestilling:
kosmetisk@
askerklinick.no
T: 960 13 630

Åpningstider:
08.00 – 15.30
Andre tidspunkt
etter avtale.