Dermapen

Vi benytter oss av den aller nyeste Dermapen behandlingen på markedet: Dermapen 4.

Dermapen Collagen Induction Therapy helper mot:

  • oppstramming av huden, hudforbedring
  • pigmenteringer
  • akne arr
  • fine linjer, også rundt
  • øyne og munn
  • forminsker store porer
  • jevner og myker opp strekkmerker
  • bedring av kirurgiske og traumatiske arr

Ny, glødende hudoverflate

 

Hva gjør en Dermapen:

Dermapen er en avansert micro-needling behandling som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Ved gjentatte behandlinger oppnår man en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer ogir klinisk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og har en oppstrammende effekt på huden. Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området og hudtilstanden som skal behandles.

Produkter benyttet i Dermapen behandling inneholder aktive ingredienser og virkestoffer av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet. De er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering. Dette vil igjen redusere rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.
Dermapen er i tillegg en fantastisk behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète.

Hvilken effekt har behandlingen:

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke. Selve behandlingen tar ca 30 min.

Etter behandling: 

Dermapen behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, og det er minimal til ingen smerte i forhold til andre behandlinger.
Etter behandling vil du oppleve å bli varm og lett til medium rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgnet, og du kan bruke sminke etter 24 t. Du vil ikke flasse, bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor med høy SPF (30+) og unngå soling i 4 uker etter behandling.