Obagi/ZO medisinsk kremprogram

Vi anbefaler bruk av medisinsk kremprogram alene, i kombinasjon eller som forbehandling før laserpeel. 

Vår medisinske kremserier kommer fra ZO Skin, utviklet av den verdenskjente dermatologen Dr. Zein Obagi. Dette er kremer som kun selges i utvalgte klinikker som skreddersyr kremprogram for å gi en sunn og velfungerende hud. 

Produktene finnes med sterke anti-age formuleringer som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. 

Vi har også produkter som lysner og jevner huden, samtidig som de forebygger fremtidig misfarging. Komplekse produkter med melke- og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. 

Med vekstfaktorer i et effektivt leverings- system styrkes produksjonen av kollagen og hyaluronsyre. Produktene forebygger fremtidige aldringstegn, gjør uttrykkslinjer mykere og styrker huden.

Medisinsk krem gir en effektiv hudfornyelse, samtidig som det roer ned og beskytter huden. 

For å finne den kremserien/protokoll som passer best for deg, trenger vi å analysere huden din. Vi setter opp et skreddersydd program for å oppnå mest mulig ønsket effekt for din hudtype. 

Du kan lese mer om hvert enkelt produkt her: zoskinhealth.com

Kontakt oss gjerne for en konsultasjon.